Serveis d'electricitat a Sant Fruitós de Bages

A Iimes l´oferim serveis professionals d'electricitat a Sant Fruitós de Bages

servei d'electricitat a Sant Fruitós de BagesEmpreses d'electricitat pot haver-hi moltes, però amb l'experiència i varietat de serveis que a Iimes tenim, molt poques. A la nostra companyia estem especialitzats a prestar  serveis d'electricitat a Sant Fruitós de Bages tant a particulars com a autònoms i empreses de petita, mitjana i gran grandària.

El principal avantatge de la qual s'aprofiten els nostres clients és que gaudeixen d'uns serveis adaptats a les seves necessitats. Nosaltres desenvolupem treballs a mida, de manera que no s'haurà de preocupar per res ni abonar serveis que no ha sol·licitat ni que mai gaudirà. A més a més, a Iimes tenim prou experiència al sector industrial, ja que hi treballem des de fa bastants anys. Som especialistes tant en la renovació d'instal·lacions completes d'electricitat, com en la recerca i implantació de noves fonts d'energia que estalviïn diners als nostres clients.

Servei de manteniment d'instal·lacions

Pels nostres clients és molt important que puguin comptar amb la seva empresa de referència (la que li ha fet la instal·lació) davant de qualsevol problema o imprevist. Els serveis d'electricitat i manteniment que prestem inclouen l'assistència a domicili en el cas d'una avaria (pot contractar diferents cobertures). Això inclou l'assistència en el cas d'avaries telefòniques, tant virtual (l'ajudem a solucionar el problema per telèfon) o presencial (si cal que acudim).

SERVEIS D´ELECTRICITAT A SANT FRUITÓS DE BAGES


INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES

Domòtica

Enlluernament públic

Oficines

Petrolíferes

Termografia

Manteniments

Instal.lacions comercials

Instal.lacions industrials

Energies renovables

INSTAL.LADORS DE FENIE ENERGIA

Som empresa delegada de Fenie Energia, companyia comercialitzadora de corrent elèctric. Els agents energètics de Fenie Energia són instal·ladors elèctrics. Mitjançant d'ells vostè podrà contractar i gestionar aquest tipus de serveis d'una manera ràpida, senzilla i transparent. Demani'ns informació i comenci a estalviar a la factura de la llum.