Servei de manteniment d'instal·lacions industrials al Bages

Mantenim la teva instal·lació industrial a la comarca del Bages a l'màxim rendiment

Servei de manteniment d'instal·lacions industrials al Bages

Tot equip industrial es deteriora en el llarg termini. El teu maquinària baixa el seu rendiment amb l'ús, el muntatge elèctric es perjudica amb el temps, la neteja dels instruments no es realitza amb les tècniques ni freqüència recomanades... per això et brindem un servei de manteniment d'instal·lacions elèctriques industrials al Bages.

Realitzar un manteniment de la instal·lació industrial no només és una mesura preventiva per evitar avaries més greus, sinó també perquè rendeixi com el primer dia.

En Iimes portem més de dues dècades cuidant els sistemes d'instal·lació industrial dels nostres clients de Bages, que amb un servei de manteniment, han pogut anticipar-se a una reparació íntegra, estalviant el seu temps i els seus diners.

Complim la normativa vigent en matèria de seguretat a peu de la lletra en tots els processos que duem a terme: neteja, administració, tècniques de muntatge, revisions ...

Un simple servei de manteniment realitzat a temps és molt millor que una reparació total de tota la instal·lació industrial. Val la pena arriscar?

El nostre equip de professionals acudirà de forma presencial a la teva empresa, edifici, o indústria a Sant Fruitós, o qualsevol zona de la comarca de Bages, per realitzar un control exhaustiu de la teva instal·lació. Posa't en contacte amb nosaltres sense compromís i et vam visitar per entregar-te el teu pressupost personalitzat amb la màxima antelació possible i de forma gratuïta.

¡Contacta amb nosaltres