Servei d'Instal·lació de punt de recàrrega de cotxe elèctric al Bages i voltants

Recàrrega la bateria del teu vehicle elèctric a la teva plaça de garatge. Empresa instal·ladora de punts de recàrrega a la comarca del Bages

Servicio d'Instal·lació de punt de recàrrega de cotxe elèctric al Bages

¿T'has comprat un vehicle nou i necessites instal·lar un punt de recàrrega per al teu cotxe elèctric al Bages?

Cada vegada són més les persones que han decidit deixar de perdre el seu temps i els seus diners en gasolineres. Tampoc els entristeix visitar amb molta menys freqüència el taller, i llueixen amb orgull la seva etiqueta verda de la DGT en el parabrisa del seu automòbil.

Conduir un vehicle elèctric té nombrosos avantatges que afecten positivament el teu dia a dia, i els desavantatges que existeixen, com pot ser l'assumpte d'on recarregar el teu vehicle, desapareixen si realitzes una instal·lació d'un punt de recàrrega a la teva pròpia casa o a l'entrada de la teva empresa per a la teva flota d'automòbils corporatius o dels teus treballadors i visites.

Aconsegueix la independència que busques instal·lant un punt de recàrrega a la teva llar.

Complim rigorosament amb la normativa vigent en matèria de seguretat perquè tant la instal·lació del teu punt de recàrrega, com el seu ús, sigui de completa confiança. Posa't en contacte amb nosaltres i acudirem a estudiar el muntatge del teu punt de càrrega. Rebràs un pressupost personalitzat amb la màxima rapidesa possible i sense cost.

Demanar Cita