Instal·lació de plaques solars al Bages

Som una empresa dedicada a la d'instal·lació i muntatge de plaques solars fotovoltaiques a tota la comarca del Bages

Instal·lació de plaques solars al Bages

Has pensat en els beneficis que té l'autoconsum en la teva vida? A part de ser amigable amb el medi ambient, veuràs com l'import de la factura de la llum baixa significativament i et estaràs avançant a el sistema d'autoabastiment de el futur. Cada vegada són més els domicilis i empreses que opten per una instal·lació de plaques solars a Sant Fruits de Bages.

Després de 25 anys d'experiència en el sector industrial i de l'electricitat, veiem que el subministrament energètic a través de panells solars és una aposta segura per al teu futur, ja que disposaràs d'una energia inesgotable, no contaminant i sostenible en el llarg termini. 

Som conscients que aquest sistema està en procés de creixement, i per això, cobrim totes les teves necessitats respecte a la connexió, instal·lació, suport, manteniment o càrrega de les bateries.

Passa a formar part de la comunitat que ha decidit utilitzar les plaques solars per abastir les seves necessitats en el seu dia a dia.

Complim rigorosament amb la normativa vigent en matèria de seguretat perquè gaudeixis del teu sistema d'autoconsum amb una tranquil·litat absoluta i traient el màxim partit al seu rendiment.

Explica'ns el teu projecte i el nostre equip de professionals acudirà de forma presencial a la teva ubicació a Sant Fruitós o qualsevol localitat de la comarca de Bages (Solsonès, Bergueda, Osona, Bages, Moià o Anoia) a estudiar teu cas i analitzar la instal·lació de les plaques solars. Rebràs el teu pressupost personalitzat amb la màxima antelació possible i de forma gratuïta.

¡Passar-me a l'autoconsum!