Empresa installadora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Moianès

Iimes t’ofereix la màxima qualitat en l’estudi i l’execució del teu projecte de plaques fotovoltaiques a Moianès

Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Moianès | IIMES

El boom de les plaques solars per a l'autoconsum fotovoltaic s'ha convertit en una realitat durant els últims anys. Estàs buscant una empresa de confiança a la zona de la comarca del Moianès? Iimes és la solució. T'oferim un pressupost gratuït, amb un estudi personalitzat previ i les màximes garanties en l'atenció als nostres clients.

Les reiterades pujades d'impostos sobre el preu de l'electricitat estan llastrant cada vegada més els usos convencionals d'aquesta. No obstant això, l'autoconsum fotovoltaic ha duplicat la seva potència en 2022, consolidant-se com una aposta de futur per a esquivar els elevats preus de l'energia. Una revolució present en la qual Iimes juga un paper clau amb la seva seu principal a Sant Fruitós de Bages, amb més de 25 anys d'experiència en estudi, muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques industrials.

Cuidem del medi ambient

L'auge de l'autoconsum fotovoltaic s'alia amb el canvi climàtic, perquè no sols estalviaràs en la teva factura de la llum, sinó que contribuiràs a beneficiar al medi ambient. Aquest avantatge entre moltes altres:

  • Accessible i assequible, en moltes ocasions subvencionat pel Govern
  • Redueix la petjada de carboni i és font d'energia renovable
  • Si generes més energia de la que consumeixes, podries vendre-la
  • Les plaques s'adapten a la superfície
  • Potència l'eficiència de la llar i redueix la factura de la llum

A Iimes, els nostres professionals s'encarregaran d'estudiar el teu cas, de forma personalitzada i gratuïta, per a oferir-te un pressupost que s'ajusti a les teves necessitats i el més assequible possible. Nosaltres ens ocupem de tot el procés: desplaçament fins al seu domicili o empresa, compra dels productes i instal·lació de les plaques solars. A més, som experts en el manteniment i reparació d'aquestes.

Els nostres serveis s'estenen per tota la Comarca Central: Anoia, Berguedà, Solsona… No ho pensis més i contacta, el nostre equip s'encarregarà d'oferir-te el millor assessorament i resoldrà tots els dubtes que puguin sorgir en el procés.

Iimes: veritables professionals del sector

La nostra màxima és la satisfacció del client, per la qual cosa prioritzem la seva atenció. Realitzem un pressupost gratuït i un estudi complet pels nostres grans professionals per a adequar els nostres productes a les teves necessitats.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST GRATUÏT