Empresa de sistemes domòtics a Manresa

A Iimes estem especialitzats en la instal·lació i manteniment de sistemes domòtics a la teva llar a Manresa

Empresa de sistemes domòtics a Manresa

Els professionals que formem part d’Iimes estem molt conscienciats amb l’estalvi energètic i amb la implantació de fonts d’energia alternatives i respectuoses amb el medi ambient. A la nostra empresa de sistemes domòtics a Manresa t’oferim qualitat, bons preus i sistemes adaptats a les teves necessitats.

Posa’t en contacte ara mateix amb nosaltres i farem un estudi a mida, sense cap mena de compromís per la teva part.

Què és la domòtica i perquè serveix?

Estem segurs que hauràs sentit la paraula domòtica moltes vegades i hauràs llegit sobre això en els diferents mitjans de comunicació.

Malgrat això, és normal que encara no sàpigues en què consisteix exactament i perquè serveix, però a la nostra empresa de sistemes domòtics a Manresa estem per donar-te informació clara, precisa i senzilla sobre aquest sistema tan de moda en moltes llars.

La domòtica no és més que un sistema que s’instal·la a la teva llar que permet automatitzar diferents accions quotidianes, com regular la temperatura de les diferents estades a unes determinades hores o controlar l’encesa i apagat de les llums, entra altres.

El que fem a iimes és un estudi de viabilitat de la teva llar, proposant-te diferents opcions, segons el nivell d’automatització que desitgis i el pressupost del qual disposes.

A més, els nostres tècnics acudiran a realitzar la instal·lació completa i t’explicaran el funcionament que té el sistema. Estem a la teva disposició sempre que tinguis un dubte o problema amb la domòtica de la teva llar.

Avantatges dels sistemes de domòtica a la llar

Són molts els avantatges que tenen els sistemes domòtics, sobretot les relacionades amb l’estalvi. A continuació, t’enumerarem algunes de les més significatives:

  • SEGURETAT A LA LLAR. A l’ésser un sistema intel·ligent detecta qualsevol anomalia a la llar en el moment. Per exemple, aquest sistema és capaç de visualitzar a través de les càmeres de vigilància si algun 'visitant' indesitjat ha accedit a l’habitatge sense permís i avisa a la Policia o, fins i tot, pot arribar a detectar possibles fuges de gas en el moment en el qual es produeixen.
  • ESTALVI D’ENERGIA. Aquesta és, probablement, el principal avantatge dels sistemes domòtics a la llar. El sistema intel·ligent controla l’ús de l’aigua, l’electricitat i el gas, perquè es redueixi el consum energètic al màxim. Això és el que permet amortitzar realment la inversió feta en la instal·lació, en uns quants mesos.
  • COMODITAT. Els usuaris que ho desitgin podran controlar els diferents aspectes del teu habitatge directament des del seu telèfon mòbil, amb una simple aplicació. Per exemple, pots encendre la calefacció mitja hora abans d’arribar a casa i així et trobaràs la casa calenta i confortable quan arribis.

Recorda que a Iimes prestem tota classe de serveis relacionats amb l’electricitat, com per exemple les instal·lacions fotovoltaiques, les instal·lacions industrials o les instal·lacions de climatització, entre altres. Truca’ns i t’informarem personalment; treballem a Manresa i a tota la zona del Bages.

VULL CONTACTAR AMB IIMES