Empresa instal·ladora de punt de recollida per a vehicles elèctrics a Manresa

A Iimes ens encarreguem de gestionar i instal·lar el punt de recàrrega per al teu vehicle elèctric. Aposta pel model del transport del futur

Empresa instal·ladora de punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Manresa

El món de l’automoció està fent un gir radical i cada vegada són les marques i fabricants de vehicles els que estan apostant per models completament eficients amb el medi ambient, és a dir, pels vehicles elèctrics.

Es tracta de cotxes que es recarreguen endollant-los, com si es tractés d’un mòbil, però amb unes dimensions molt més grans que els nostres smartphones.

A Iimes volem ajudar-te a prendre la decisió d’adquirir un cotxe elèctric, gràcies als serveis que posem a la teva disposició com empresa instal·ladora de punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Manresa.

Experts en la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics per a particulars

Com empresa instal·ladora de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics a Manresa t’oferim un servei ràpid, funcional, eficient i que s’adapta per complet al que necessites.

És lògic que abans d’adquirir aquesta mena de vehicle et sorgeixin mil dubtes sobre la bateria, la seva autonomia i com poder recarregar.

Molts ajuntaments, benzineres i grans superfícies comercials posen a disposició dels usuaris diferents punts de recàrrega.

Això està molt bé si acudeixes específicament a aquests llocs, així i tot, té l’inconvenient que pot ser que quan vagis el punt estigui ocupat per un altre usuari o no t’enxampi de camí a casa.

Per això, el millor és que instal·lis un punt de recàrrega en el teu domicili i a Iimes ens encarreguem absolutament de tot.

En primer lloc, t’assessorem personalment i t’informem dels costos que tens, així com de les opcions disponibles que existeixen. Una vegada hagis aprovat el pressupost, ens encarreguem personalment de la instal·lació del punt de recàrrega perquè puguis començar a utilitzar-la com més aviat millor.

SERVEI D’INSTAL·LACIÓ DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A COTXES ELÈCTRICS

Depenent d’on desitgis instal·lar el punt de recàrrega i de la grandària i ubicació del teu habitatge, la instal·lació tindrà un cost o un altre. Existeixen les següents opcions:

  • INSTAL·LACIÓ EN UN GARATGE PRIVAT. Aquesta és l’opció idònia, ja que si disposes d’un garatge privat o resideixes en un habitatge unifamiliar podràs instal·lar el punt de recàrrega on vulguis i sense haver de demanar permís a ningú.
  • INSTAL·LACIÓ EN UN GARATGE COMUNITARI. Aquesta opció és possible, però és important que tinguis en compte que prèviament hauràs de demanar permís a la comunitat de propietaris en la qual resideixes i instal·lar-te un comptador individual que només tu podràs utilitzar.
  • INSTAL·LACIÓ EN UNA EMPRESA. Si ets el propietari d’una empresa i desitges fomentar l’ús del vehicle elèctric entre els teus treballadors, nosaltres podem encarregar-nos de tot. Consulta’ns sense compromís.

A Iimes comptem amb una àmplia experiència en el sector i amb els mitjans tècnics més nous del moment. Som experts en electricitat en general, en sistemes domòtics i en tot el que tingui a veure amb el manteniment elèctric de la teva empresa.

Truca’ns ara mateix i ens desplaçarem fins al teu domicili. Treballem a tota la zona del Bages, amb presència destacada a Manresa i Sant Fuitós del Bages.