Empresa d'electricitat a Sant Fruitós de Bages

La nostra empresa d'electricitat ofereix serveis especialitzats d'instal·lació i manteniment a Sant Fruitós de Bages

A Iimes donem llum a les seves instal·lacions d'electricitat, domòtica i energies renovables. Som una empresa d'electricitat a Sant Fruitós de Bages que des de l'any 1997 està dedicada a la instal·lació i manteniment de tot tipus d'instal·lacions relacionades amb l'electricitat.

empreses electricitat Sant Fruitós de BagesSom empresa autoritzada per zones classificades Atex

El nostre equip de treball té les acreditacions i certificacions pertinents pel desenvolupament d'instal·lacions de baixa i mitja tensió. A més a més, la nostra empresa està autoritzada per executar també treballs relacionats amb zones classificades Atex (de fet hi ha poques empreses que es dediquin a això). La qualitat, la professionalitat i els excel·lents resultats són tres característiques que veurà res més contactar amb nosaltres. No deixi en mans de persones sense experiència el desenvolupament de la instal·lació elèctrica del seu habitatge o la renovació de la instal·lació, ja que els resultats a mig i llarg termini poden ser desastrosos.

A Iimes també ens preocupem per la factura que pagarà de llum i, per això, l'assessorem personalment perquè obtingui el màxim rendiment i eficiència energètica. L´expliquem quin tipus de llums són les millors i quins hàbits ha de tenir en compte per no emportar-se un ensurt quan l´arribi la temuda factura. Per descomptat, tots els serveis que l´oferim estan adaptats a les seves necessitats, ja que no hi ha dues instal·lacions iguals, ni dos clients iguals.

Serveis professionals d'electricitat a Sant Fruitós de Bages

A la nostra empresa d'electricitat a Sant Fruitós de Bages estem especialitzats a prestar serveis d'electricitat en general, el que inclou les següents actuacions:


Instal.lacions d´electricitat

Manteniment d´instal.lacions industrials

Instal.lacions fotovoltaiques

Treballs de domòtica

Control de consums