Electricistes per zones classificades Atex

A Iimes estem especialitzats en la realització de projectes i serveis en zones classificades Atex

electricista per zona classificada AtexA Iimes tenim un equip de persones acreditades i especialitzades, que a més a més, estan autoritzats pel treball en zones i atmosferes especials pel seu perill o característiques físiques. Si està intentant localitzar  electricistes per zones classificades Atex està d'enhorabona, perquè ja ha trobat els professionals que necessita.

Som de les poques empreses de la zona especialitzades en aquest tipus de treballs. Per això és necessari tenir una acreditació que ho confirmi i amb eines i materials específics. A Iimes complim estrictament amb la normativa vigent.

Què són les zones classificades Atex?

Una atmosfera Atex és un lloc que per les seves característiques atmosfèriques, de l'aire o les substàncies inflamables que tingui (gas, vapor o pols) necessita una actuació especial per evitar problemes o accidents a la zona. Per exemple, una zona denominada Atex són les gasolineres o els magatzems de pintura, encara que existeixen una gran quantitat de llocs més.

La normativa divideix aquestes atmosferes en dues, d'una banda les de gas explosives i per un altre les que tenen pols explosiu. A Iimes tenim eines específiques per treballar a cada un d'aquests llocs sense cap tipus de perill pels treballadors o usuaris propers.

Si està interessat en aquest o altres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans que hem facilitat en aquesta pàgina web.

Demani'ns informació sense compromís ara mateix.