Comercialitzadors de Fenie Energía el Bages

A Iimes t’ajudem a reduir l’import de la teva factura de la llum. Treballem a tota la zona del Bages

Comercialitzadors de Fenie Energia al Bagès

Estàs fart de veure créixer i créixer la teva factura de la llum i no poder fer res? Estàs pensant a canviar-te al cotxe elèctric i no saps quins procediments existeixen per a la instal·lació d’un punt de recàrrega a la teva llar? T’acabes de mudar i estàs buscant a una empresa subministradora d’electricitat i gas? A Iimes tenim la resposta a les teves preguntes, ja que som comercialitzadors de Fenie Energía en el Bages.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que hem facilitat a la nostra pàgina web i farem un estudi a la teva mida, perquè puguis optimitzar al màxim el consum de la llum a la teva llar i apostis per l’energia verda, l’energia del futur ara mateix. Confia en nosaltres, som experts amb una àmplia experiència en el sector.

Quins avantatges t’ofereix Fenie Energía?

Són moltes les avantatge que pots trobar amb la firma Fenie Energia i aquí passem a resumir-te només algunes de les més importants:

  • Confiança. Es tracta d’una marca molt seriosa, que genera gran confiança entre els consumidors, gràcies a l’assessorament personalitzat que us presentem en establiments com el nostre.
  • Transparència. Els nostres tècnics t’assessoraran i t’informaran en tot moment del preu del subministrament de la llum o el gas, sense que així et trobis amb sorpreses a l’hora de rebre la factura
  • Tarifes per a tots. Vine a conèixer-nos fins a la nostra seu i t’informarem sobre les tarifes existents. És important conèixer abans les teves necessitats i hàbits de consum, perquè així puguem recomanar-te el millor pla segons les teves necessitats. Tenim tarifes tant de baixa tensió com d’alta.

Empresa mantenidora d’electricitat al Bages

Si a part de contractar el teu nou servei de llum i gas desitges consultar qualsevol altra gestió, la nostra empresa comercialitzadora de Felie Energía al Bages està per a tot el que necessitis. Oferim serveis professionals de manteniment d’instal·lacions industrials i d’electricitat a tota la comarca del Bages, com: Sant Fruitós del Bages i Manresa, entre altres àrees.

Som experts en serveis domòtics

A Iimes som experts a prestar tota classe de serveis relacionats amb la domòtica en l’àmbit de la llar i de l’empresa. Confia en la nostra empresa instal·ladora i mantenidora en el Bages

VULL MÉS INFORMACIÓ