Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Solsona

A Iimes portem a terme l’estudi, muntatge i instal·lació dels seus planells solars a la Comarca Central

Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Solsona

Comptar amb una font d’energia renovable a la seva llar o empresa li pot estalviar molts disgustos en la factura de la llum a final de mes. A Iimes som una empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Solsona. Necessita un pressupost?

Espanya és el país amb més hores de llum a Europa, de fet, comptem amb un total de 300 dies de sol dels 365 que té un any. Un avantatge excel·lent per deixar enrere els combustibles fòssils i els alts preus de les distribuïdores. Comença a generar la seva pròpia energia amb els planells solars d’Iimes!

Ens desplacem per tota la zona de la Comarca Central de Barcelona, Viu a Solsona i s’està plantejant la instal·lació de plaques solars? L’agradaria que realitzéssim el muntatge en la seva empresa a Berguedà? O, potser, a l’Anoia?

Estudiem la zona, fem un pressupost i ens posem a la feina amb el muntatge i la instal·lació de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic.

Contacta’ns per més informació!

Plaques fotovoltaiques per l’autoconsum a Barcelona

A Iimes apostem pel medi ambient i el futur. Comptem amb tot un equip experimentat en la instal·lació, manteniment i reparació d’avaries de plaques solars. Encara s’ho està pensant? Avui dia el canvi cap a una energia verda no és tant car com fa 10 anys, existeixen nombroses subvencions i programes de bonificacions fiscals.

A més, des de la nostra empresa li oferim un pressupost ajustat a les seves necessitats, l’assessorem i aconsellem perquè pugui aprofitar al màxim la seva instal·lació de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Solsona.

Coneix els diferents beneficis de comptar amb plaques solars a Solsona

Sigui per la seva empresa o habitatge familiar, els planells elèctrics generen la suficient electricitat per poder il·luminar i alimentar els electrodomèstics que tingui. Coneix algun dels beneficis de tenir plaques solars a la Comarca Central de Catalunya! Sol·liciti pressupost sense cap mena de compromís.

Beneficis per al medi ambient

  • Es tracta d’una energia neta i il·limitada
  • Redueix l’emissió de gasos efecte d’hivernacle
  • Potència l’eficiència de la teva empresa o llar

Beneficis per la teva butxaca

  • La inversió inicial és assequible
  • Escàs manteniment
  • Augmenta el valor de la seva propietat

 

Vull el meu pressupost