Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Manresa

L’Estalvi i la independència energètica comencen amb un petit gest: contacta amb nosaltres

Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Manresa

A Espanya tenim un dels índexs de radiació solar més alts d’Europa, per això és comú que cada dia més persones optin per l’autoconsum fotovoltaic. A Iimes l’ajudem amb l’elecció, instal·lació, reparació i manteniment d’aquesta classe d’equips que ajuden a generar una energia neta i barata. Amb la nostra empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a Manresa apostem pel medi ambient i el futur. Contacti amb nosaltres o vine a visitar-nos a la nostra oficina situada a la zona del Bagès. Estarem encantats d’atendre’t!

L’autoconsum solar o fotovoltaic consisteix en la generació d’electricitat pel consum propi, que s’obté amb l’ajuda de plaques solars. Amb aquests equips tindrà més independència de les companyies elèctriques i no estarà subjecte a la pujada d’impostos sobre la llum. A priori pot semblar un gran desemborsament, però avui dia les plaques solars poden llogar-se, pagar-se mitjançant finançament o amb subvencions de l’Estat.

Per què hauria d’instal·lar plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic amb Iimes?

  • Estalvi en la factura. Podrà aconseguir estalviar fins a un 80% en la factura de la llum gràcies a la producció de la seva pròpia energia.
  • Independència energètica. Resulta obvi, però amb la seva instal·lació de plaques solars no quedarà subjecte sota la contínua pujada de preus per part de les companyies elèctriques.
  • A l’abast de tots. Fàbriques, centres comercials, edificis i fins al seu veí genera ja la seva pròpia electricitat. El preu ja no és un problema gràcies que aquests equips, com hem esmentat anteriorment, es poden llogar, finançar o ser subvencionats.
  • Disminució d’emissions CO2. En eliminar la producció d’energia amb combustibles fòssils disminuirà de forma directa les emissions de CO2, evitant l’efecte d’hivernacle i ajudant en la lluita contra l’escalfament global.
  • Seguretat. A Iimes la seva seguretat és el primer, per això ens comprometem amb la instal·lació i manteniment de les seves plaques solars i, si n’hi hagués, de les avaries. A més, l’energia solar és una de més segures.
  • Fiabilitat, compromís i qualitat. Des de la nostra empresa ens comprometem a oferir la millor qualitat al millor preu, per això, comptem amb una plantilla experta que s’encarrega de projectes elèctrics personalitzats; un servei preventiu i d’urgències per la seva seguretat i una atenció totalment personalitzada. A més, ens desplacem fins al seu habitatge amb tot l’equip humà necessari.

 

 

CONTACTI AMB IIMES PER OBTENIR MÉS INFORMACIÓ

Amb la instal·lació de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic d’Iimes a Manresa podrà deixar de preocupar-se per la factura de la llum. Contacta o vine a visitar-nos a la nostra oficina a Sant Fruitós del Bages, l’ajudarem a prendre la millor decisió.

ESTEM A BARCELONA