Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic al Berguedà

A Iimes instal·lem plaques fotovoltaiques a la comarca del Berguedà. Contacta’ns, aposti per una energia renovable

Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic al Berguedà

Està pensant a instal·lar plaques fotovoltaiques a la seva llar? Està cansat de la pujada d’impostos d’electricitat? A Iimes som una empresa instal·ladora de plaques per l’autoconsum fotovoltaic al Berguedà.

Les energies renovables són cada vegada més importants, no només perquè les energies fòssils són limitades, sinó perquè poden arribar a reduir gran part de les emissions de CO2 a l’atmosfera, reduir l’efecte d’hivernacle i intentar no arribar a una deterioració ambiental irreversible. Però les plaques fotovoltaiques tenen molts més avantatges i des de Iimes l’hi expliquem totes.

A la nostra empresa fa més de 25 anys que realitzem instal·lacions d’electricitat, domòtica i energies renovables a Sant Fruitós del Bages. El nostre equip compta amb les certificacions i acreditacions pertinents, a més de complir amb les normatives de cada comarca.

Vols contactar amb Iimes? Pots trucar-nos al 93 878 80 09, escriure'ns a iimesiimes.net o emplenar el formulari de contacte que es troba a la nostra pàgina web. Estem a la seva total disposició!

L’informem!

Avantatges i desavantatges de les plaques solars al Berguedà

Encara que pugui semblar un gran desemborsament, la veritat és que les plaques fotovoltaiques o solars faran que el seu habitatge es revalori, reduirà el seu consum (visible en la seva factura de la llum) i podrà treure-li rendibilitat en molt poc temps. Coneix els avantatges i inconvenients de fer la instal·lació de plaques per l’autoconsum al Berguedà!

Avantatges de les plaques fotovoltaiques

  • És una font d’energia renovable
  • És assequible i en moltes ocasions subvencionades per l’Estat
  • Redueix la petjada de carboni
  • Si generes més de la que consumeixes la pots vendre

Desavantatges de les plaques solars

  • Les bateries i acumuladors per guardar l’energia són cars
  • No hi ha sol les 24 hores i a les zones fresques el rendiment potser del 50%
  • Es necessita espai i magatzem en zona o habitatge
  • A partir de més de 10 kw has de pagar l’”Impost al sol”

Compta amb un equip especialitzat com el de Iimes per la instal·lació de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic al Berguedà! També realitzem el manteniment i reparació en cas que fos necessari.

Iimes, empresa d’instal·lacions elèctriques

A Iimes ens desplacem per tota la zona catalana centre, en concret per la comarca del Berguedà. Necessites un pressupost per la instal·lació de plaques solars a l’Anoia? Està pensant a fer un canvi a les energies renovables a Solsona? Contacti’ns i comenci a gaudir d’una energia neta, gratis i il·limitada al Berguedà!

VULL CONTACTAR AMB IIMES