Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a l’Anoia

A Iimes portem a terme projectes de muntatge i instal·lació de plaques solars a la Comarca Central

Empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a l’Anoia

Busques una empresa per la instal·lació de plaques solars a la comarca central de Barcelona? A Espanya, a més de ser el país amb més hores de sol a la Unió Europea, comptem amb una irradiació solar bastant alta. Vols unir-te al canvi? A Iimes som empresa instal·ladora de plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a l’Anoia.

Amb més de 25 anys d’experiència en la instal·lació i manteniment d’instal·lacions elèctriques industrials, fotovoltaiques i de domòtica a Sant Fruitós de Bages, a iimes comptem amb una plantilla experimentada amb les tècniques i instruments per la instal·lació de plaques.

Les plaques solars han suposat tota una revolució energètica en aquests últims anys. L’any 2020, el 1.8% total de la població espanyola disposava de plaques solars per l’autoconsum, a més una mitjana del 79% de les teulades són viables per la seva instal·lació.

Sigui un particular o una gran empresa, si està pensant a demanar un pressupost per la instal·lació de plaques solars a Barcelona, pot trucar-nos al 93 878 80 09, escriure’ns al correu electrònic iimesiimes.net o emplenat el formulari que es troba a la nostra pàgina.

Plaques solars per l’autoconsum a les Comarques Centrals

Encara que en un primer moment, les plaques solars, poden semblar un gran desemborsament, la veritat és que existeixen diferents bonificacions fiscals de l’administració per incentivar l’autoconsum. A Iimes apostem per les energies renovables i ens ocupem de tot, des del pressupost fins a la instal·lació i muntatge, assessorant-lo en tot moment. Encara ho estàs pensant? Coneix alguns dels avantatges de comptar amb plaques solars per l’autoconsum a l’Anoia!

  • La inversió inicial és accessible
  • Les plaques solars es poden adaptar a la superfície
  • És una energia neta, gratis i il·limitada
  • Redueixes la petjada del carboni i costos d’electricitat
  • Disminueixen els gasos efecte de l’hivernacle
  • Potència l’eficiència en la llar i redueix la factura de la llum

 

A Iimes ens ocupem de tot el procés de compra i instal·lació de les seves plaques solars per l’autoconsum fotovoltaic a l’Anoia.

Li atendrem

El primer pas de tots és contactar amb nosaltres, sigui per telèfon, email o a través del nostre formulari. El nostre equip s’encarrega d’escoltar atentament les seves peticions i donar-li una resposta.

Acudim al seu domicili

Ens desplacem fins al seu domicili o empresa. Com experts en la instal·lació, manteniment i reparació de plaques solars, ens traslladem de llarg a llarg de tota la Comarca Central: Anoia, Berguedà, Solsona…

Pressupost

Després d’estudiar la zona en la qual s’instal·laran les plaques solars, realitzem un pressupost, el més ajustat possible, i una vegada ho accepti ens posarem a la feina amb el seu projecte complint amb la normativa.

 

Contacti amb Iimes!